Гемілтон - про скандали у Формулі 1: Наш спорт досяг поворотного моменту

Семиразовий чемпіон світу чекає на рішучі дії, щоб серія скоріше покінчила з усіма скандалами.
6 березня, 23:16
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Незважаючи на те, що нещодавно у Бахрейні стартував новий сезон Формули 1, головною темою обговорень залишається скандал, пов'язаний із керівником Ред Булл Крістіаном Хорнером.

Незабаром до цього приєдналися звинувачення на адресу президента ФІА Мохаммеда Бен Сулайєма. На думку пілота Мерседес Льюїса Гемілтона, Ф1 зараз підійшла до тієї точки, де вона визначить своє майбутнє.

"Мені як людині, яка любить спорт, безумовно неприємно бачити, що зараз відбувається. Це виглядає не дуже добре, якщо дивитися на все це зі сторони", - цитує британця Motorsport.

"Я думаю, що зараз дуже, дуже важливий час для спорту, щоб по-справжньому продемонструвати та дотримуватися своїх цінностей, взявши на себе відповідальність за свої дії".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Расселл: Кожна команда Формули 1 має спробувати підписати Ферстаппена

"І я думаю, що це справді поворотний момент для спорту з погляду того, що ми проектуємо на світ і як із цим справляються. І досі ми з цим не дуже добре справлялися".

"Прозорість справді має ключове значення. І я дуже, дуже сподіваюся побачити деякий прогрес у просуванні вперед. Сподіваюся, що цей рік не продовжуватиметься таким чином. Але це наголошує на деяких проблемах, які є і у спорті".

Раніше пілот Ред Булл Макс Ферстаппен заявив, що йому немає сенсу міняти команду, поки у "биків" все чудово виходить на трасі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK