Мерседес працює над своєю головною слабкістю, яка буде протестована в Австралії

А от чи зможуть "срібні стріли" впоратися з нею, це вже інше питання.
17 березня, 21:41
Джордж Расселл / Getty Images
Джордж Расселл / Getty Images

На старті цього сезону Мерседес визначив собі головну проблему.

Болід "срібних стріл" 2024 року сильно страждає від швидкісних поворотів, в якому він помітно поступається своїм конкурентам.

За словами технічного директора німецької команди Ендрю Шовліна, вони мають намір зайнятися цим питанням під час етапу в Австралії.

"Баланс нашого боліда був не дуже хороший. У цих дуже швидких поворотах ми були особливо близькі до стін", - цитує Шовліна Planet F1.

"Раніше ми досить часто робили ставку на надмірну обертальність, коли пілотам потрібна була велика впевненість. Зараз же... Ви можете собі уявити, наскільки це турбує пілотів. І найголовніше, нам там справді не вистачає зчеплення".

Читайте також: Радник Ред Булл без відома команди вніс особливий пункт у контракт Ферстаппена

"Так що це одна з речей, над якою ми старанно працюємо цього тижня, тому що в Мельбурні схожа природа поворотів (з трасою в Саудівській Аравії). Тому ми робимо велику роботу, щоб спробувати зрозуміти, чому нам не вдалося бути конкурентоспроможними з деякими з наших найближчих конкурентів”.

Нагадаємо, що Гран-прі Австралії відбудеться 24 березня у Мельбурні на Альберт-Парк. На ISPORT можна ознайомитись з календарем всіх гонок Формули 1 сезону-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK