Вольфф: Хочеться врізати собі по обличчю

Керівник Мерседес визнав, що ситуація в команді плачевна.
24 березня, 14:55
Тото Вольфф / Getty Images
Тото Вольфф / Getty Images

Керівник Мерседес Тото Вольфф дуже незадоволений підсумками Гран-прі Австралії.

Нагадаємо, що обидва пілоти не змогли доїхати до фінішу при чому, Джордж Расселл розбився на останньому колі.

Функціонер визнав, що в Мельбурні Мерседес не дорівнював навіть Астон Мартіну і Макларену, а від Феррарі вони зовсім відставали на 40 секунд. У команді розуміють, що ситуація катастрофічна і сподіваються, що її вдасться виправити.

"У якісь моменти було величезне відставання за темпом. А часом, якщо порівнювати подібне з подібним, усе було нормально. Ми все ще не там, де хочемо бути.

Але на другому відрізку, коли Фернандо Алонсо їхав на "медіумі", ми навіть не були близькими. Якщо говорити про час на колі, ми приблизно на секунду відставали від Макларена. Потім раптово на останньому відрізку, коли ми почали атакувати, часи знову стали конкурентоспроможними. Не як у Сайнса, але ситуація сильно покращилася.

Тож, з одного боку, мені хочеться врізати собі по обличчю. Але, з іншого боку, це показує, що можна досить швидко перевернути ситуацію, якщо все робити правильно - треба просто продовжувати вірити.

Наразі ми переживаємо дуже і дуже важкий час. Важко прийняти це. Неймовірно важко. Збрешу, якщо колись заявлю, що позитивно і з оптимізмом сприймаю ситуацію. Однак треба просто подолати негативні думки і сказати, що ми перевернемо ситуацію", - цитує Вольффа Autosport.

Відеоогляд Гран-прі Австралії доступний на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK