Президент ФІА порадив Андретті придбати одну із команд Формули-1

На думку Мохаммеда Бен Сулайєма, зараз для американців це єдиний спосіб приєднатися до "королеви автоспорту".
29 травня, 10:35
Мохаммед Бен Сулайєм / Getty Images
Мохаммед Бен Сулайєм / Getty Images

На відміну від Формули 1, ФІА схвалила заявку Андретті та General Motors на створення 11-ї команди серії.

У зв'язку з ситуацією, що виникла, президент автомобільної Федерації Мохаммед Бен Сулайєм порадив американцям просто придбати вже існуючу команду.

"Я не сумніваюся, що FOM і Liberty Media хотіли б бачити інші команди, якщо вони є оригінальними виробниками. Я б порадив Андретті піти і купити іншу команду, а не створювати 11-у команду", - цитує президента ФІА Motorsport.

"Я відчуваю, що деякі команди потребують оновлення. Що краще? Мати 11 команд або 10, і вони будуть сильними? Я, як і раніше, вважаю, що у нас має бути більше команд, але не просто команд. Правильних команд. Справа не в кількості, а в якості".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Астон Мартін веде переговори з колишнім керівником Феррарі

Бен Сулайєм сказав, що він, як і раніше, вітатиме тандем Андретті-General Motors, припустивши, що ця співпраця принесе спорту більше, ніж деякі з нинішніх команд Формули-1.

"Не називаючи імен, є команди, які відчувають труднощі. Мають проблеми з продуктивністю, навіть з менеджментом. Йдеться про те, щоб мати правильну команду, щоб не прогаяти шанс чи можливість, коли у Формулу-1 прийде хтось на зразок GM із власним мотором".

"Уявіть собі наслідки. У нас три гонки в Америці. Ми маємо таку величезну фанатську базу. Але у нас немає відповідної команди (із США). Я так радий, що Форд співпрацюватиме з Ред Булл, але уявіть, GM і уявіть собі, що у нас буде більше американських пілотів".

Раніше Маріо Андретті розповів, що генеральний директор Liberty Media Грег Маффеї не хоче бачити його команду у Формулі-1.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK