Ред Булл готується до важкого вікенду в Канаді

У Монреалі знову може перемогти не Макс Ферстаппен.
3 червня, 19:06
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Етап в Монако виявив деякі ключові слабкості Ред Булл - шасі RB20 з проблемами долає ділянки з поребриками. З цієї причини австрійська команда погано виступила у Монте-Карло як у кваліфікації, так і у гонці.

Це призвело до припущень, що "бики" постраждають через це і на наступному етапі, який пройде в Канаді, адже там теж є ряд прилеглих до шикан поворотів, які вимагають від пілотів атакувати поребрики.

Читайте також: Окон залишить Альпін після завершення цього сезону

На думку Макса Ферстаппена, будь-які нерівності на трасі через заміну асфальту (враховуючи, що дороги на острові Нотр-Дам загальнодоступні протягом решти року) призведуть до того, що команда знову втратить у продуктивності.

"Побачимо, як ми там виступимо. Думаю, нове покриття треку може зробити нам деякі сюрпризи", - цитує нідерландця Motorsport.

"Але, ймовірно, це не буде наш найсильніший вікенд. Але, ймовірно, він буде трохи кращим, ніж Монако. Ми будемо слабшими на будь-якій трасі, яка вибоїста або має поребрики".

"Вуличні траси для нас будуть трохи складними. Однак, я сподіваюся, що в майбутньому у нас буде трохи більше розуміння того, що відбувається".

Нагадаємо, що етап у Монреалі стартує у п'ятницю, 7 червня. Гран-прі Канади пройде у неділю, 9 червня, на автодромі імені Жиля Вільнева.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ред Булл Гран-прі Канади

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK