Ферстаппен підтримав свого батька у конфлікті з керівником Ред Булл

Крістіан Хорнер та Йос Ферстаппен знову починають "воювати".
29 червня, 20:39
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Днем раніше стало відомо про конфлікт між керівником Ред Булл Крістіаном Хорнером та Йосом Ферстаппеном, батьком Макса Ферстаппена.

Ферстаппен-старший відмовився потиснути руку Хорнеру після того, як британець нібито заборонив йому брати участь у демонстраційних заїздах під час вікенду Гран-прі Австрії.

Після того, як його запитали про останні події в сазі, Макс сказав, що він став на бік свого батька, що знову посилить напруженість.

"Звичайно, це неприємно ні для мене, ні для мого батька, ні для Крістіана, ні для команди. Звичайно, я не хочу щоб таке відбувалося", - цитує нідерландця Motorsport.

"Мій батько цілком ясно пояснив причини цього, і, звичайно, я можу зрозуміти його думку з цього приводу, тому що спочатку його просять сісти за кермо, але потім він дізнається, що йому не дозволено це зробити".

Читайте також: Ферстаппен: Я не можу різко сказати Ред Булл "Все, бувайте, я йду", Формула-1 так не працює

"Моєму батькові насправді все одно, але його попросили покататися заради нідерландських фанатів. І я розумію, що з іншого боку важливо зосередитися на продуктивності, яка необхідна. Я хочу хороших стосунків з усіма. Але, звичайно, цього сценарію можна було б уникнути".

Цей конфлікт розгорівся у вікенд, коли Ред Булл святкує своє 20-річчя у Формулі-1, ще й на рідній трасі. Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами сесій етапу в Австрії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK