Норріс - про аварію з Ферстаппеном: Я втрачу повагу до нього, якщо він не визнає свою провину

Дружба між гонщиками на трасі йде на другий план.
1 липня, 08:46
Ландо Норріс / Getty Images
Ландо Норріс / Getty Images

У неділю, 30 червня, відбувся Гран-прі Австрії, який завершився несподіваною перемогою пілота Мерседес Джорджа Расселла. Такий результат став можливим після аварії на останніх колах заїзду.

Лідери гонки Макс Ферстаппен та Ландо Норріс не поділили місце на трасі, що призвело до зіткнення, внаслідок якого британець зійшов з дистанції, а нідерландець фінішував п'ятим.

Читайте також: Ферстаппен підтримав свого батька у конфлікті з керівником Ред Булл

Відразу після гонки Норріс прокоментував інцидент, зробивши відверту заяву про те, чи вплине аварія на їхню з Максом дружбу.

"Це залежить від того, що він скаже. Якщо він скаже, що не зробив нічого поганого, я втрачу через це велику повагу до нього. Якщо він зізнається, що був дурний, в'їхав у мене і вчинив безрозсудно, то я відчую трохи поваги", - цитує Ландо GP Blog.

"Я розчарований. Це була хороша гонка. Я з нетерпінням чекав на чесний бій, але не сказав би, що він був саме таким. Важко це прийняти. Безпомилкова гонка від мене".

"Я зробив хорошу роботу, але мене вибили з гонки. Не можна реагувати на дії іншого пілота, він же так зробив три рази з трьох. Два рази мені вдалося уникнути зіткнення. Втретє він зіткнувся зі мною. Він зруйнував свою гонку так само, як і мою".

Стюарди "нагородили" Ферстаппена штрафом +10 секунд, який ніяк не вплинув на підсумковий результат. У результаті триразовий чемпіон світу навіть збільшив свій відрив від суперника в особистому заліку пілотів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK