Вольфф розповів, коли варто чекати на Ферстаппена у Мерседес

Керівник німецької команди продовжує намагатися переконати Макса піти з Ред Булл.
2 липня, 20:55
Макс Ферстаппен та Тото Вольфф / Getty Images
Макс Ферстаппен та Тото Вольфф / Getty Images

Керівник команди Мерседес Тото Вольф давно не приховує, що хоче переманити Макса Ферстаппена у Ред Булл.

Виступаючи в інтерв'ю з коментатором Sky Sports F1 Мартіном Брандлом, Вольф зазначив, що не варто чекати нідерландця наступного сезону в якості заміни Льюїса Гемілтона, який піде у Феррарі. Але в той же час австрієць натякнув на 2026 рік.

"Чи розглядає Макс Ферстаппен можливість приєднатися до Мерседес у 2025 році? Ні. Для цього немає причин. Навіщо йому це? Машина Ред Булл домінує. Можливо, він виграватиме кожну гонку, і гонщик завжди шукатиме таку машину", - цитує Вольфа RacingNews365.

"2026 рік — наш головний рік, у якому багато що змінюється. І я думаю, що було б дуже привабливо виступати в нашій команді. Але чи буде це Макс і чи зможе він розірвати свій контракт, я не знаю. Всі ці переміщення пілотів – це ще не кінець історії”.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Радник Ред Булл розкритикував "жалюгідну" поведінку Норріса в Австрії

"Хорнер сказав, що Макс залишиться. Давайте подивимося, ми залишимо його з цією ідеєю. Ми подивимося, чи стане W15 (болід "срібних стріл" 2024 року) машиною, яка може переконати Макса".

"Я думаю, Макс - той, хто виграє гонки, а не Ред Булл. RB20 (болід "биків" 2024 року) хороший, але Перес з ним не справляється. Це Макс, хто робить різницю".

Раніше Тото Вольфф зізнався, що його повідомлення Джорджу Расселлу радіо під час Гран-прі Австрії стало найдурнішою річчю, яку він зробив за 12 років у Мерседес.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK