Норріс: Не думаю, що Ферстаппену варто вибачатися за інцидент в Австрії

Британець змінив думку про аварію, яка коштувала йому щонайменше другого місця.
4 липня, 19:39
Ландо Норріс / Getty Images
Ландо Норріс / Getty Images

Пілот МакЛарен Ландо Норріс вважає, що Макс Ферстаппен не повинен вибачатися за свої дії, які призвели до їхньої аварії на Гран-прі Австрії.

Одразу після гонки 24-річний британець заявив, що втратить повагу до суперника, якщо той скаже, що ні в чому не винний. Однак тепер він вважає інакше.

"Чесно кажучи, я не думаю, що йому треба було вибачатися. Деякі речі, які я сказав після гонки, були вимовлені через те, що я був тоді засмучений, багато адреналіну, багато емоцій. І я, мабуть, сказав деякі речі, в які я не обов'язково вірив", - цитує Норріса Sky Sports.

"Це було важко. Це був досить жалюгідний інцидент з погляду того, чим закінчилася гонка для нас обох. Це не було схоже на удар, це не було схоже на очевидний контакт".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Юніор Феррарі підписав багаторічний контракт із Хаас

"Ймовірно, це був один із найнезначніших контактів, які тільки могли виникнути, але з досить жахливими наслідками для нас обох, особливо для мене".

"Йому це не потрібно. Я не чекаю від нього вибачень. Я не думаю, що йому слід вибачатися. Я думаю, що, згідно з оглядом, це була гарна боротьба, часом на межі. Але, як я вже сказав, ми поговорили про це, і ми обидва раді знову брати участь у перегонах".

Нагадаємо, що у п'ятницю, 5 липня, стартує етап у Великій Британії. На ISPORT можна ознайомитися з розкладом усіх сесій гоночного вікенду в Сільверстоуні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK