Ферстаппен: Все, що мене хвилює - збереження дружби з Норрісом

Пілоти обговорили їхню аварію і дійшли висновку, що вона не варта того, щоб псувати їхні стосунки.
4 липня, 22:06
Ландо Норріс та Макс Ферстаппен / Getty Images
Ландо Норріс та Макс Ферстаппен / Getty Images

Гран-прі Австрії запам'ятався аварією на останньому відрізку перегонів між Максом Ферстаппеном та Ландо Норрісом, які боролися за перемогу.

Після того, як пілот МакЛарен заявив, що не тримає зла на свого суперника, подібною думкою поділився і триразовий чемпіон світу.

"Мені плювати на це. Я йду додому, я живу своїм життям", - відповів Ферстаппен на запитання про критику на свою адресу. "Для мене єдине, що мене хвилювало, це, звісно, зберегти стосунки з Ландо, тому що ми хороші друзі", - цитує Макса офіційний сайт Формули-1.

"Після перегонів я сказав, що нам потрібно просто дати всьому охолонути, тому що емоції розпалюються. Ми одразу ж поговорили в понеділок і, думаю, дійшли висновку, що нам справді дуже сподобалася наша битва".

"Звичайно, ми обидва були... Ми подивилися на цей інцидент, і це був такий дурний, маленький дотик, який, звичайно, мав великі наслідки для нас обох. І, безумовно, трохи більше для Ландо, враховуючи те, як потім розвивався прокол".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Юніор Феррарі підписав багаторічний контракт із Хаас

"Але нам подобається боротися. Ми робимо це вже багато років, не тільки у Формулі-1, навіть в онлайн-гонках, коли нам разом дуже весело. Ці речі потрібно продовжувати, тому що це те, що нам подобається робити, і я думаю, що це здорово і для Формули-1".

Говорячи про те, як багато він обговорював із Норрісом і як вони обидва зараз згадують цю дуель, Ферстаппен продовжив: "Ми згодні з 99% усього, так що я думаю, що це вже багато".

Потім Ферстаппена запитали, чи можливо залишитися друзями з іншим гонщиком, борючись за вищі призи, на що він відповів: "Це трохи залежить від вашого характеру".

Джерело: Getty Images

"Я знаю Ландо. Він чудовий хлопець, справді хороша людина, яка любить Формулу-1. Звичайно, він любить перегони, він дуже цим захоплений".

"Ви також повинні розуміти, що він бореться за свою другу потенційну перемогу, а я борюся за свою 62-гу перемогу. Я думаю, зрозуміло, що твої емоції трохи інші. Я знаю це по собі, коли боровся за перші перемоги у Формулі-1, але це нормально".

Нагадаємо, що в п'ятницю, 5 липня, стартує етап у Великій Британії. На ISPORT можна ознайомитися з розкладом усіх сесій гоночного вікенду в Сільверстоуні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK