Хаас не зміг забрати боліди та обладнання з Нідерландів через проблеми з російською компанією

Американці ніяк не можуть закрити всі питання з приводу спонсорських грошей.
26 серпня, 00:54
Хаас / Getty Images
Хаас / Getty Images

Гран-прі Нідерландів пройшов для Хаас досить непогано: незважаючи на 18-те місце Кевіна Магнуссена, команда може похвалитися 11-м місцем на фініші у виконанні Ніко Хюлькенберга.

Однак, як і було оголошено раніше, в американського колективу виникли проблеми. Як повідомляє Motorsport, Хаас не зміг вивезти із Зандворта свої боліди та обладнання.

Це сталося внаслідок судового позову колишнього титульного спонсора команди "уралкалій", якому Хаас має повернути 9 мільйонів доларів.

Компанія з боліт вважає, що Хаас не робив жодних спроб повернути гроші доти, доки не з'явилася загроза конфіскації активів.

Хаас, зі свого боку, стверджує, що оплату було здійснено в п'ятницю ввечері, а власник команди Джин Хаас заявив у неділю вдень, що "тепер усе залагоджено".

Читайте також: Норріс: Було приємно, коли я проїжджав повз Ферстаппена

Однак, оскільки кошти були відправлені в п'ятницю, повідомляється, що вони не були переведені на рахунок на Близькому Сході через затримки на вихідних.

За інформацією джерела, "уралкалій" заявив, що кошти досі не надійшли на рахунок компанії.

Таким чином постанова нідерландського суду залишається чинною - Хаас не може вивезти обладнання в Монцу, де 1 вересня пройде Гран-прі Італії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK