Ферстаппен: З нашим болідом явно щось не так

Пілот Ред Булл закликав свою команду якнайшвидше вирішити проблеми.
27 серпня, 00:27
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

На фініші Гран-прі Нідерландів пілот Ред Булл Макс Ферстаппен, який фінішував другим, програв переможцю Ландо Норрісу з МакЛарен практично 23 секунди.

Під час заїзду 26-річний нідерландець скаржився своєму гоночному інженеру на недостатню поворотливість. Триразовий чемпіон світу висловив упевненість у тому, що оновлення боліда пішли не на користь - вони зіпсували баланс.

"Цього не було в перших гонках, але щось у боліді заважало мені керувати. На даний момент дуже складно визначити, звідки це взялося. І це, звісно, шкодить нашій продуктивності на одному колі, але також і нашій довгостроковій перспективі", - цитує Макса Motorsport.

"Увесь вікенд був з одними й тими самими обмеженнями. У мене був приблизно однаковий баланс від першої практики до гонки, тож наразі вирішити цю проблему дуже складно".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Боротьба за Кубок конструкторів і проблеми Феррарі: чого очікувати від другої частини сезону Формули-1

"Просто здається, що ми діємо надто повільно, наразі в нас доволі погано з деградацією шин. Це трохи дивно, тому що я думаю, що в останні кілька років ми зазвичай непогано справлялися з цим".

"Отже, останнім часом з машиною щось пішло не так, і нам потрібно зрозуміти, що саме, і швидко спробувати виправити це. Це просто не пов'язаний баланс, ні спереду, ні ззаду".

Наразі Макс Ферстаппен лідирує в особистому заліку пілотів, випереджаючи найближчого переслідувача в особі Ландо Норріса на 70 очок.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ред Булл Макс Ферстаппен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK