Леклер: Нам потрібно бути обережними - після останнього успіху в нас був провал

Шарль точно пам'ятає, що сталося з ним і з Феррарі після тріумфу в Монако.
2 вересня, 23:58
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Несподівано для більшості фанатів Формули-1 Гран-прі Італії завершився перемогою Шарля Леклера з Феррарі.

Монегаск не приховував своєї радості після перегонів, проте він чудово пам'ятає, чим обернувся його останній тріумф у Монако.

"Ми маємо бути обережними. Думаю, що після Монако у нас було чотири найгірших гонки в сезоні - в той час специфіка Монако підходила нашій машині", - цитує Шарля офіційний сайт Ф1.

"Монца - дуже специфічна й особлива траса. Багато прямих, мало поворотів. У нас було заднє антикрило для цієї траси, яке і допомогло нам сьогодні перемогти".

"Ми також провели ще одну модернізацію, яка, я думаю, безумовно наблизила нас до МакЛарен. Але я не думаю, що цього достатньо, щоб стати машиною, яка зможе перемагати до кінця сезону на інших трасах".

Думаю, на нас чекає ще багато роботи, але в будь-якому разі я дуже радий, що вийшло перемогти тут, в Італії.

Джерело: Getty Images

Читайте також: МакЛарен готовий зробити ставку на Норріса в боротьбі за титул чемпіона

Говорячи про траси, на яких Скудерія могла б здобути нові перемоги, Леклер знову визнав, що SF-24 може більше підходити для одних трас, ніж для інших.

"До цієї гонки я не думав, що боротимуся за перемогу де-небудь ще. Можливо, в Сінгапурі. Сінгапур може стати для нас сильною трасою. На інших трасах я все ще відчуваю, що ми на крок позаду МакЛарен і Ред Булл".

"Але сьогодні ми побачили, що можемо бути на одному рівні з МакЛарен, якщо зробимо все ідеально. Знову ж таки, я думаю, що модернізація якоюсь мірою допомогла нам сьогодні мати такий самий темп, як у них".

"Однак для інших трас я не знаю, чи буде цього достатньо, щоб повністю ліквідувати розрив, особливо той, який ми спостерігали в попередніх гонках, а не тут. Так що, так, нам потрібно почекати і подивитися, але ми зробили кілька кроків уперед. Думаю, тепер нам потрібні інші кроки".

Раніше стало відомо, що Феррарі припинить співпрацю з великим спонсором по завершенню сезону 2024 року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK