Гемілтон зізнався, що йому не сподобався його перший чемпіонський сезон із Мерседес

Льюїсу хотілося більшої конкуренції з боку інших команд.
7 вересня, 14:08
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

У 2013 році Льюїс Гемілтон змінив МакЛарен на Мерседес, що багато хто, зокрема й сам гонщик, вважав небезпечною ставкою.

Але вона зіграла, адже в німецькій команді 39-річний британець виграв шість із семи своїх чемпіонських титулів.

Читайте також: Райкконен: Думаю, Мерседес знає, як підготувати Антонеллі до першого сезону у Формулі-1

Однак сер Льюїс зізнався, що сезон 2014 року, коли він уперше з Мерседес став чемпіоном, не приніс йому багато задоволення.

"Гонки - це те, що я завжди любив з дитинства. Коли ви займаєтеся картингом, ви всі ганяєтеся колесо в колесо, близько один до одного", - цитує Гема Planet F1.

"У Формулі-1 з'являються правила, все змінюється, одна команда попереду, а інші грають у догонялки. І я думаю, що в той момент це був такий вихор, так що, звичайно, я насолоджувався цим".

Я кваліфікувався з поула, я був попереду, ми боролися за чемпіонство, і я не міг повірити, що ухвалене мною рішення принесло плоди: "Вау, це дійсно, дійсно відбувається. Це правильне рішення для мене". Я осідлав цю прекрасну хвилю.

Джерело: Getty Images

"Коли я озираюся назад, я думаю: а чи був це найконкурентніший сезон?. Моїм суперником був напарник по команді. Його було важко перемогти, але загалом ви завжди надаєте перевагу, щоб ви змагалися з кількома командами. Це те, чим має бути спорт".

"Найчастіше цього не відбувається, але я все одно вдячний за це. Думаю, тільки в 2015 році я зміг по-справжньому, по-справжньому насолодитися цим".

Нагадаємо, що раніше стало відомо про спробу Феррарі переманити гоночного інженера Макса Ферстаппена, який отримав би можливість працювати в наступному сезоні з Льюїсом Гемілтоном.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес Льюїс Гемілтон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK