Росберг - про ситуацію в МакЛарен: Напарник, який став чемпіоном - найгірше, що буває в кар'єрі пілота

Екс-напарник Льюїса Гемілтона чудово розуміє, наскільки неприємно спостерігати за успіхом суперника, коли він із твоєї ж команди.
8 вересня, 19:04
Ніко Росберг / Getty Images
Ніко Росберг / Getty Images

Чемпіон світу Формули-1 2016 року Ніко Росберг висловився на тему того, що зараз відбувається в МакЛарен.

Британська команда поки що не готова зробити Ландо Норріса першим номером, через що страждають його шанси на чемпіонство.

Водночас Оскар Піастрі не має наміру допомагати своєму напарнику, вважаючи за краще самостійно боротися за перемоги, як це було на Гран-прі Італії.

"У контракті Оскара не сказано: "Ти повинен допомагати Ландо". Тим більше, Оскар теж їде чудово, тож він заслуговує на будь-яку можливість перемагати. До того ж, давайте згадаємо, що математично він все ще може стати чемпіоном світу", - цитує німця GRANDPRIX247 .

"Він не так вже й сильно відстає від Ландо: між ними приблизно 40 очок, чи не так? Так що він теж не так вже й далеко позаду. Оскару доведеться нелегко, якщо він почне втрачати перемоги в гонках".

Читайте також: Керівник Мерседес розповів, що команди проголосували за створення міні-етапу для юніорів

Будучи напарником Льюїса Гемілтона по Мерседес і спостерігаючи за тим, як британець завойовує титули чемпіона у 2014 та 2015 роках, Росберг чудово розуміє, що відчуває Піастрі: "Це найгірше. Це просто жахливо".

Раніше керівник МакЛарен Андреа Стелла заявив, що в майбутньому команда буде готова подумати над тим, щоб зробити Ландо Норріса першим номером команди.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK