МакЛарен сподівається на допомогу Феррарі в боротьбі з Ред Булл за Кубок конструкторів

Команда з Вокінга сподівається вперше за 26 років виграти чемпіонат серед команд.
9 вересня, 23:22
Оскар Піастрі / Getty Images
Оскар Піастрі / Getty Images

Перемога пілота Феррарі Шарля Леклера на Гран-прі Італії може натякати на те, що італійська команда потроху повертає свої позиції в пелотоні.

Принаймні на це сподівається керівник МакЛарен Андреа Стелла - він вірить, що Скудерія може допомогти "помаранчевим" виграти боротьбу у Ред Булл за Кубок конструкторів.

"Я думаю, що може виникнути непорозуміння щодо того, що МакЛарен був набагато швидшим за всіх. Леклер був так само швидкий, як МакЛарен, так само швидкий, як Оскар, на першому відрізку. Навіть на другому відзрізку він тримався поруч із ними", - цитує італійця офіційний сайт Формули-1.

"Феррарі цього вікенду була настільки ж конкурентоспроможною, як і ми, принаймні, Леклер був, що для нас є поганою новиною. Це означало, що ми не могли просто їхати в гонці в крейсерському режимі. Нам потрібно було їм протистояти, і вони добре використали різницю між нами".

Читайте також: Вольфф визнав, що перехід Гемілтона у Феррарі піде на благо всім

"У той же самий час це хороша новина, оскільки це означає, що у нас більше машин, які можуть відібрати очки у Ред Булл. Так що я думаю, що це найкраща новина для нас. Нам потрібно переконатися, що ми максимально використовуємо потенціал машини, навіть якщо це означає, що Феррарі кине дуже серйозний виклик у боротьбі за перемогу".

Зазначимо, що востаннє МакЛарен вигравав Кубок конструкторів у 1998 році.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK