Хюлькенберг розкритикував стюардів за дискваліфікацію партнера

Пілот вважає, що стюарди повинні дозволяти гонщикам боротися.
12 вересня, 15:13
Ніко Хюлькенберг / Getty Images
Ніко Хюлькенберг / Getty Images

Пілот Хаас Ніко Хюлькенберг незадоволений рішеннями стюардів.

Нагадаємо, на Гран-прі Італії його партнер Кевін Магнуссен отримав додаткові штрафні бали та пропустить Гран-прі Азербайджану.

Хюлькенберг переконаний, що рішення стюардів виявилося занадто жорстким. На його думку гонщикам потрібно дати більше можливо боротися, інакше гонки стануть зовсім нудними.

"Мені не здалося, що за такий маневр потрібно давати два штрафні бали, та й 10-секундний штраф у такій ситуації - це занадто жорстко, як мені здається. І більшість гонщиків думають так само.

Гонщики вважають, що стюардам немає сенсу втручатися за кожного випадку контакту. Тож можливо, що правила штрафів варто переглянути і якось змінити. Тому що нам потрібна можливість ганятися, боротися, а в іншому випадку робити це буде складно.

І перегони стануть нудними і похмурими, тому що пілоти просто не зможуть боротися один з одним, якщо їх щоразу будуть за це штрафувати. Упевнений, це питання буде піднято на зборах пілотів, і ми обговоримо ситуацію з гоночним директором ФІА.

Система штрафних балів має існувати для екстремальних випадків, якщо гонщик справді зробити щось дуже дурне або небезпечне. Так що так, правила потрібні, щоб тримати ситуацію під контролем. Щоб гонщики знали, що за небезпечні та дурні дії будуть наслідки", - цитує Ніко racingnews365.

Раніше також повідомлялося, що Макларен спробує завоювати чемпіонство для Норріса.

 

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ніко Хюлькенберг

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK