"Нам що, п'ять років?": Ферстаппен - про прохання ФІА менше матюкатися в прямому ефірі

Нідерландець переклав на Федерацію відповідальність за вплив на дітей.
Сьогодні, 13:13
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Пілот Ред Булл Макс Ферстаппен частково підтримав свого колегу з Мерседес Льюїса Гемілтона в його конфронтації ФІА.

На відміну від британця, нідерландець категорично висловився щодо прохання Федерації менше матюкатися по командному радіо.

Він вважає, що відповідальність лежить на ФІА, оскільки вона може просто перестати транслювати радіопереговори пілотів із командою.

"Думаю, рано чи пізно ти все одно будеш лаятися. Якщо не в цій кімнаті, то десь ще. Усі лаяться, хтось більше, хтось менше", - цитує Макса Sky Sports.

"Це також трохи залежить від того, якою мовою ви говорите. Звичайно, образа - це щось інше. Я думаю, що сьогодні багато речей транслюються, тоді як в інших видах спорту ви не бігаєте з прикріпленим до вас мікрофоном".

"В інших видах спорту багато людей говорять багато поганих речей, коли вони сповнені адреналіну. Це просто не сприймається. Тут же все швидко підхоплюється людьми, обговорюється в соціальних мережах, і це приносить вам масу неприємностей".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Ред Булл відмовився від спеціальних ліврей до кінця сезону через проблеми з болідом

"Тому я думаю, що все починається з того, що це не транслюється. Якщо ви не транслюєте це, ніхто про це не дізнається, тільки команда".

На думку Ферстаппена, заборона на лайку нічого не змінить, тому що рано чи пізно діти все одно будуть матюкатися.

"(Скасування трансляції переговорів) допоможе набагато більше, ніж дискваліфікація пілотів (натяк на Кевіна Магнуссена). Я навіть не можу вимовити слово на букву F (f*ck). Хоча це навіть не настільки погано, вірно? Машина не працювала, машина ху**ва".

"І потім, вибачте за вирази, але та годі, хто ми? П'ятирічні, шестирічні? Навіть якщо п'ятирічна або шестирічна дитина дивиться Формулу-1, вони все одно лаятимуться, навіть якщо батьки цього не хочуть або не дозволяють".

"Коли вони виростуть, вони будуть гуляти зі своїми друзями і лаятися. Так що ви знаєте, це нічого не змінює".

Раніше Макс Ферстаппен прокоментував контрактну ситуацію з Ред Булл, знову уникнувши відповіді на запитання про особливу опцію для його відходу з команди.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK