Президент ФІА: Я розумію Ферстаппена - британські ЗМІ роблять злодія й з мене

Мохаммед Бен Сулайєм розповів про проблемні стосунки з медіа.
Сьогодні, 19:33
Мохаммед Бен Сулайєм та Макс Ферстаппен / Getty Images
Мохаммед Бен Сулайєм та Макс Ферстаппен / Getty Images

Президент ФІА Мохаммед Бен Сулаєм вважає, що британські ЗМІ ставляться до нього несправедливо.

Раніше Едріан Ньюї розкритикував британські ЗМІ в тому, що вони демонізували Себастьяна Феттеля та роблять це ж зараз з Максом Ферстаппеном.

В ексклюзивному інтерв'ю Motorsport Бен Сулаєм погодився із зауваженнями Ньюї та висловив власну думку про роль засобів масової інформації в автоспорті.

"Я поважаю Макса, тому що я гонщик. Я був чемпіоном і поважаю переможців і чемпіонів. Я бачу, що він отримав свою частку (жорстокого відношення), але давайте поговоримо про мене. Якщо ви подивитеся на британські ЗМІ і на те, що вони зі мною зробили... Заради бога, вони мене засудили".

"Вони мене ні в чому не звинуватили, але продовжують демонізувати. Мене це хвилює? Ні. Чому? Тому що чого вони цього хочуть? Вони прагнуть продати й отримати більше освітлення для себе. Звичайно, так. Але в них немає влади наді мною та ФІА".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Формула-1 скасувала проведення спринту новачків у 2024 році

"За всієї поваги до британських ЗМІ або будь-яких інших ЗМІ, вони не мають права голосу. Ми незалежна, демократична федерація. Мене обрали. Влада належить Генеральній Асамблеї, а не їм".

"І знаєте що? Чи можемо ми просто припинити ці дурниці, повернутися до справи і зробити те, що буде краще для спорту? Якщо можна? Я запитую. Якщо вони (ЗМІ) не хочуть цього робити, все залежить від них".

"Але життя триває. Знаєте, що вони зі мною зробили? Вони зробили мене сильнішим. Тепер я обережніший і мудріший. І в мене є підтримка".

Раніше Мохаммед Бен Сулаєм висловив невдоволення тим, що ФІА не отримує належного визнання за розв'язання проблем в автоспорті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK