Президент ФІА: Усі роблять гроші на нас, але ми ніколи не отримуємо визнання

Мохаммеду Бен Сулаєму не подобається, що дії Федерації не оцінюють належним чином.
Сьогодні, 00:52
Мохаммед Бен Сулайєм / Getty Images
Мохаммед Бен Сулайєм / Getty Images

Президент ФІА Мохаммед Бен Сулаєм вважає, що Федерація не отримує належного визнання.

Сулаєм вказав, що в той час, як ФІА займається вирішенням проблем, усі намагаються зробити на цьому гроші.

"Ми ніколи не отримуємо визнання. Неможливо. Ми отримуємо тільки сміття. Якщо подивитися, всі роблять гроші на ФІА, тільки не сама ФІА. Усі отримують визнання, тільки не ФІА", - наводить слова Сулаєма Motorsport.

"Коли я вступив на посаду, наші поточні операційні витрати становили мінус 20 мільйонів. Чому? Тому що в нас є доходи, як у всіх. Але подивіться на промоутерів... Вони молодці, і я їх вітаю, вони досить розумні, щоб робити це".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Альпін відмовився від використання власних силових установок з 2026 року

"Але я буду дуже, дуже чесний, як завжди. Liberty Media виконала величезну роботу з перетворення Формули-1. Якби ви сказали мені, що якби я міг повернутися в минуле, я б скасував (це)? У жодному разі. Я б не став нічого скасовувати, але я б зробив так, щоб ФІА була з ними на рівних".

"Вони хороші промоутери, це так. Якщо ви запитаєте мене сьогодні: чи є хтось, хто здатний на стільки ж, скільки вони? Я бачу, що ні. Я підтримую їх у тому, що вони роблять. ФІА працює з ними найкращим чином".

Але регламент і контроль належать до ФІА. Нехай кожен робить гроші. Нехай гонщики веселяться, ганяються безпечно і роблять гроші. Нехай керівники команди заробляють більше грошей - так і відбувається. Але ФІА ніколи не отримує визнання. Неможливо.

Нагадаємо, що нещодавно ФІА почала боротися з нецензурною лексикою у Формулі-1, через що вже встиг постраждати Макс Ферстаппен.

Той у відповідь сказав, що подібні події лише наближають його до відходу з Ф1, а радник Ред Булл Гельмут Марко запевнив, що нідерландець не жартує і не блефує.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ФІА Мохаммед Бен Сулайєм

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK