Марко: Погрози Ферстаппена піти з Формули-1 треба сприймати всерйоз

Радник Ред Булл вірить, що триразовий чемпіон світу не блефує.
Вчора, 23:07
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Нещодавно пілот Ред Булл Макс Ферстаппен заявив, що нинішня політика ФІА може призвести до того, що він залишить Формулу-1.

І, за словами радника "биків" Гельмута Марко, не варто скидати з рахунків той варіант, що нідерландець справді не витримає і піде.

"Ви повинні сприймати Макса серйозно. Він багато чого домігся, але для нього важливо, щоб він теж отримував задоволення від усього спорту. Якщо це все більше псує йому настрій, він із тих, хто скаже: "Все, досить", - цитує Марко Motorsport.

"Він говорить це серйозно, але я сподіваюся, що нинішня ситуація не змусить його піти".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Депресія з 13 років: Гемілтон розповів про проблеми з психічним здоров'ям

Марко вважає, що керівництво серії та Федерація використовують подвійні стандарти, вказавши на колишнього керівника Хаас Гюнтера Штайнера, який здобув свою популярність за рахунок образу того, хто постійно лається, у серіалі Netflix "Drive to Survive".

"Так, це незрозуміло й існують подвійні стандарти. І, крім того, Макс не мав на увазі людину (коли матюкався під час прес-конференції). Він мав на увазі машину, предмет, і зробив це легковажно".

"Гаразд, можливо, на денній пресконференції, якщо все буде вирішуватися так суворо, ви просто будете використовувати інший підхід у майбутньому. Але це явно перебір".

Раніше батько Макса Ферстаппена Йос Ферстаппен висловив думку, що боротьба ФІА з нецензурною лексикою у Формулі-1 - найбезглуздіше, що він коли-небудь бачив.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK