Депресія з 13 років: Гемілтон розповів про проблеми з психічним здоров'ям

Навіть багаторазові чемпіони світу відчувають різного роду проблеми в житті.
Сьогодні, 18:02
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Пілот Мерседес Льюїс Гемілтон розповів, що більшу частину свого життя боровся з психічними розладами через знущання у школі та тиск перегонів.

Попри всі свої успіхи в кар'єрі, семиразовий чемпіон світу зізнався, що в нього було кілька дуже важких періодів, починаючи з підліткового віку.

"Коли мені було 20 років, у мене було кілька дуже складних періодів. Я маю на увазі, що все своє життя я мав проблеми з психічним здоров'ям", - наводить слова британця Sky Sports.

"Депресія - з самого раннього віку, коли мені було близько 13 років. Я думаю, це був тиск перегонів і проблеми в школі. Знущання. Мені не було з ким поговорити".

Джерело: Getty Images

Після періоду душевних мук під час пандемії коронавірусу 2020 року Гемілтон почав прокидатися о 5 ранку, щоб помедитувати перед пробіжкою.

"Спочатку мені було важко заспокоїти свій розум. Але це дійсно чудовий спосіб налагодити контакт із самим собою, своїми внутрішніми відчуттями, зрозуміти, що я можу зробити".

На запитання, чи звертався він коли-небудь до психотерапевта, Гемілтон відповів: "Я розмовляв з однією жінкою багато років тому, але це не дуже допомогло. Сьогодні я хотів би знайти кого-небудь".

Раніше Льюїс Гемілтон зізнався, що йому не сподобався його перший чемпіонський сезон у Мерседес.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес Льюїс Гемілтон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK