Гравець Фенербахче частково втратив зір після кинутої фанатом монети у око

Турецькі фанати вкотре підтвердили свій статус одних із найагресивніших у світі.
2023 г., 3 грудня, 14:35
Ям Мадар / Getty Images
Ям Мадар / Getty Images

У суботу, 2 грудня, у Туреччині пройшло одне з найгарячіших протистоянь у європейському баскетболі – Бешикташ зустрівся з Фенербахче.

Матч вийшов дуже напруженим, а тому не дивно, що фанати активізувалися сильніше, ніж звичайно.

Це призвело до того, що постраждав захисник гостей Ям Мадар. Один із уболівальників Бешикташа кинув монету, яка потрапила баскетболістові в око. У підсумку гравець отримав розсічення та часткову втрату зору, повідомляє BasketNews.

Джерело: скриншот

У справу довелося втрутитися гравцям та тренеру "чорних орлів" Душану Алімпієвичу, який взяв мікрофон до рук і попросив уболівальників заспокоїтися.

Читайте також: Гравець збірної України зіграв уперше за вісім місяців

Пізніше Ям Мадар повернувся в гру з пов'язкою на правій брові. Він закінчив гру з 5 очками, 3 підбираннями та 1 передачею. Але це не врятувало Фенербахче від поразки – Бешикташ переміг із рахунком 68:64.

Незважаючи на те, що йому наклали шви над оком, наслідки інциденту складніші, ніж здається.

Фенербахче надав офіційне пояснення, заявивши, що Мадару довелося піти в роздягальню, але він повернувся на другий тайм, що було обумовлено як втручанням медичної бригади, так і його твердою рішучістю продовжити гру.

Команда висловила несхвалення тим, хто сприяв цій ситуації, та розкритикувала посадових осіб змагань за те, що вони дозволили продовжити гру, незважаючи на травму гравця.

У світлі цих подій команда закликала до ретельного розслідування, закликавши Федерацію баскетболу Туреччини як основний орган, відповідальний за забезпечення безпечного спортивного середовища, виявити та покарати винних.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Фенербахче Бешикташ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK