Гравця НБА заарештували за зберігання майже 1,5 кг марихуани

У баскетболіста серйозні проблеми із законом.
2022 г., 15 червня, 19:10
Монтрез Гаррелл / Getty Images
Монтрез Гаррелл / Getty Images

Форварда Шарлотта Монтреза Харрелла звинувачують у скоєнні кримінального злочину, пов'язаного з наркотиками. Згідно The Guardian , влада заявила, що виявила в його машині вакуумні пакети з марихуаною під час зупинки руху та перевірки транспорту.

28-річний баскетболіст був зупинений у Річмонді, штат Кентуккі, поліцейським штату в неділю, 12 травня за те, що він занадто близько їхав за транспортним засобом.

Поліцейський сказав, що відчув запах марихуани і після обшуку виявив 3 фунти (приблизно 1,3 кілограми) марихуани у вакуумних пакетах усередині рюкзака на задньому сидінні.

Харреллу було пред'явлено звинувачення у торгівлі менш ніж 5 фунтів марихуани. Якщо його визнають винним, то йому може загрожувати до п'яти років позбавлення волі. Попереднє судове засідання призначено на 13 липня.

Читайте також: Євроліга проведе засідання щодо усунення російських команд

Харрелл, колишня зірка Університету Луїсвілля, провів сім сезонів у НБА, у тому числі три сезони за Кліпперс і два за Х'юстон. Він приєднався до Хорнетс у лютому, але цього літа мав стати необмежено вільним агентом.

Не ясно, чи має Харрелла адвокат, який міг би дати коментарі від його імені. Як повідомляє Charlotte Observer, в організації Шарлот відмовилися від коментарів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK