Шакіл О'Ніл - про Каррі: Ми б уклали пару разів його маленьку дупу

Дизель знає, як він зупинив Стефа у Фіналі НБА.
2022 г., 15 червня, 19:40
Стеф Каррі та Шакіл О'Ніл / ClutchPoints
Стеф Каррі та Шакіл О'Ніл / ClutchPoints

Головна зірка Голден Стейт Стеф Каррі є одним із найпопулярніших гравців у НБА. Він змінив гру, і його кар'єра відзначена трьома титулами чемпіонів. Ось чому не дивно, що навіть інші гравці мають Каррі тільки захоплення.

Бостон кидає великі сили на те, щоб закрити "Шефа" у фінальній серії, і у грі №5 їм це вдалося - Стеф промазав усі свої 9 кидків через дугу, чим перервав одразу дві феноменальні серії.

Читайте також: Гравця НБА заарештували за зберігання майже 1,5 кг марихуани

Однак, незважаючи на одну погану гру, він все ще залишається головним претендентом на нагороду найціннішого гравця Фіналу, а його 43 очки у четвертій грі лише зміцнили його позицію у цьому рейтингу.

Каррі близький до того, щоб завоювати свій четвертий чемпіонський перстень за вісім років, і за їхньою кількістю він наздожене великого бігмена Шакіла О'Ніла, який розповів, як би він і його Лейкерс остудили запал захисника.

"Ми б дозволили Стефу Каррі пройти під кільце, і я пару разів уклав би його маленьку дупу. Точка", - цитує Шака ClutchPoints.

Можливо, на той час подібне й спрацювало б, але в нинішній НБА подібне одразу ж буде покарано. А тому "кельти" повинні використовувати інші способи, щоб зупинити не тільки Каррі, але й решту "воїнів", оскільки наступна гра може стати останньою.

Матч №6 відбудеться у Бостоні, у Ті Ді Гардені у ніч на п'ятницю, 17 червня. Початок зустрічі – як завжди, 4 години за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK