Грабіжники обікрали легенду НБА у день батька - з його будинку винесли 100 тисяч доларів

У результаті інциденту ніхто з членів сім'ї не постраждав.
2022 г., 24 червня, 18:40
Вінс Картер / Getty Images
Вінс Картер / Getty Images

Будинок легенди НБА та багаторазового учасника МВЗ Вінса Картера у День батька було пограбовано, повідомляє Basketball Forever. Самого баскетболіста на момент пограбування не було вдома, натомість була його дружина з дітьми.

Дружина Картера Сонді розповіла поліції, що лежала у ліжку зі своїми двома синами, коли почула гучні звуки, що долинали з передньої частини будинку.

Вона взяла дітей і сховалася в шафі в спальні, а потім зателефонувала в службу 911 і відправила текстове повідомлення черговому офіцеру, що знаходився поблизу. Підозрювані нібито обнишпорили весь будинок і зникли.

Офіцер поліції сказала, що вона побачила невідомого чорношкірого чоловіка в чорному одязі та масці, який біг, а потім стрибнув у чорний позашляховик, перш ніж втратила їх з поля зору.

Пізніше було виявлено велику кількість 100-доларових банкнот, які зрештою склали 16 100 доларів, висипані за межами будинку, а також золотий Desert Eagle у футлярі для зброї і чорний Glock 26 з розширеним магазином.

Читайте також: Ірвінг має список команд, куди б він хотів вирушити у разі обміну

Установлено, що Desert Eagle належить Вінсу Картеру, а Glock, як вважають, належить підозрюваному. По телефону Картер повідомив поліції, що 16 тисяч доларів — це лише частина суми більш ніж у 100 000 доларів готівкою, що зберігається в коричневій сумці в шафі спальні.

Вінс Картер завершив професійну кар'єру у 2020 році, провівши у лізі 22 сезони. Імовірний член Залу слави зараз працює баскетбольним аналітиком на ESPN.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: баскетбол НБА

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK