Ірвінг - Дюранту: У минулому житті я був тобою

Кайрі знову відзначився дивними думками.
2022 г., 17 липня, 22:11
Кевін Дюрант та Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кевін Дюрант та Кайрі Ірвінг / Getty Images

Кайрі Ірвінг є однією з неоднозначних зірок сучасної НБА. Всі пам'ятають історії про його відмову від вакцинації, тому що він провів власне дослідження, про те, що Земля насправді плоска та його ритуали перед матчами.

Кевін Дюрант і Кайрі Ірвінг дуже хороші друзі. Багато хто задається питанням, як Кей Ді уживається з одіозним Кайрі за межами паркету, враховуючи його абсолютний баскетбольний фанатизм.

Читайте також: МакКоллум – про Каррі: Він – галактика, він – планета, він – сонячна система

Можна точно сказати, що фанати багато чого не знають про особисте життя зірок. Проте, нещодавній кліп Ірвінга та Дюранта, які вийшли в прямий ефір в Instagram, став вірусним, а Кайрі сказав щось, що можна вважати досить дивним.

"У минулому житті, як я вже сказав, я був тобою. Я був тобою, я був тобою", - цитує Ірвінга Fadeaway World.

"Що ти є зараз, то і я тут. Той самий менталітет, я добираюся до точки, я піднімаюсь, я добираюся до кільця. Моя робота ніг бездоганна, у мене є довжина, я можу забивати зверху. Коли я кидаю з зависанням, то не бачу людей”.

Важко сказати, про що саме говорив Ірвінг, і певною мірою дивність кліпу можна пояснити відсутністю контексту. Однак, хоч би як це інтерпретувати, важко точно зрозуміти точку зору Ірвінга в цій ситуації, особливо фанатам Нетс.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK