Дреймонд Грін розраховує отримати від Ворріорз максимальний контракт

Ось тільки організація поки що не має наміру давати йому те, що він хоче.
2022 г., 27 липня, 21:03
Дреймонд Грін / Getty Images
Дреймонд Грін / Getty Images

Цього літа Голден Стейт опинився у скрутному фінансовому становищі. У нього є чотири гравці, яким скоро знадобляться нові контракти — Дреймонд Грін, Ендрю Віггінс, Клей Томпсон і Джордан Пул — і йому доведеться платити неймовірно величезний податок на розкіш, якщо він збереже більшість із них.

Не маючи можливості зберегти рольових осіб в особі Гері Пейтона II і Отто Портера, Ворріорз ризикують втратити одного з ключових гравців ростера.

Грін має право на новий контракт вже 3 серпня, і, як повідомляє Маркус Томпсон II з The Athletic, гравець вважає, заслуговує на максимальний контракт, який буде розрахований на 5 років і 164,2 мільйона доларів.

При цьому повідомляється, що організація поки що не має наміру пропонувати Дрею подібні умови - на даний момент команда взагалі не налаштована на жодні переговори з гравцем.

Читайте також: Дреймонд Грін: Ворріорз-2017 перемогли б Чикаго-1998

Якщо Ворріорз не будуть готові запропонувати Гріну максималку, є шанс, що він може вивчити інші варіанти. Відмова від Гріна може роздратувати головну зірку команду Стефа Каррі, який хоче, щоб кістяк складу зберігся.

Якщо ж ГСВ знайдуть спосіб дати Дреймонду бажане, а також збережуть Томпсона, Віггінса і Пула, до 2024 року команда витрачатиме більше 200 мільйонів тільки на податок на розкіш і 400-500 мільйонів в цілому.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK