Чемпіон НБА 2016 року став одноклубником Леня

Австралійський баскетболіст повертається до найкращої ліги світу після року, проведеного на батьківщині.
2022 г., 30 липня, 23:04
Меттью Деллаведова / Getty Images
Меттью Деллаведова / Getty Images

Сакраменто підписав контракт з розігруючим Меттью Деллаведовою, передає BasketNews. Угода з 31-річним австралійцем розрахована на один сезон.

Останнім часом гравець знаходився у тренувальному таборі Кінгз, де зумів зарекомендувати себе та заслужити контракт із командою.

Деллаведова повертається до НБА, провівши один сезон у своїй рідній Австралії. У Сакраменто він буде третім плеймейкером після Де'Аарона Фокса і Девіона Мітчелла.

Минулого сезону Меттью грав у Мельбурні. У 27 іграх він набирав у середньому 10.6 очка, 3.1 підбирання та 4.8 передачі. Така лінія статистики дозволила йому зайняти місце в другій символічній збірній сезону.

Читайте також: Клуби НБА цікавилися у Лейкерс можливістю обміну ЛеБрону

Деллаведова запам'ятався своїми виступами за Клівленд, у складі якого він у 2016 році став чемпіоном НБА. Після дворічного перебування в Мілуокі він повернувся до Кавальєрс, де провів ще три сезони, після чого вирушив на сезон до Австралії.

На минулих Олімпійських іграх у Токіо Деллаведова зі збірною Австралії вперше в історії піднялися на п'єдестал переможців, здолавши Словенію в матчі за бронзу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK