На роздоріжжі: незабаром ЛеБрон зможе укласти новий контракт із Лейкерс

Ось тільки чи стане він це робити?
2022 г., 3 серпня, 21:16
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

У ЛеБрона Джеймса залишився останній рік за його діючим контрактом з Лейкерс. За сезон-2022/23 37-річний "Король" заробить 44,5 мільйона доларів.

З 4 серпня Джеймс матиме можливість укласти новий контракт із "озерниками", передає Sports Illustrated. ЛеБрон зможе розраховувати на два види угоди: дворічний контракт на 97 мільйонів або один рік і 47 мільйонів.

Нещодавно була інформація, що деякі клуби НБА цікавилися доступністю зіркового форварда. Однак, за словами журналіста Марка Стейна, Джеймс "щасливий у Лос-Анджелесі і нікуди не збирається переходити".

Паралельно з цим Браян Віндхорст повідомив, що "Клівленд має достатньо місця під стелею зарплат наступного літа" - це на випадок того, якщо ЛеБрон вирішить вдруге повернутися додому.

Читайте також: Лідер збірної Франції розкритикував рішення федерації про заборону гравцям, які виступають у РФ та РБ грати за національні команди

При цьому зазначається, що не варто чекати, що ЛеБрон Джеймс найближчим часом підпише новий контракт із Лейкерс. Він має дедлайн угоди - 30 червня, а тому баскетболіст не поспішатиме з контрактом, який може стати останнім в його кар'єрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK