Дончич вразив фанатів НБА своєю фізичною формою

Словенець вирішив з користю провести міжсезоння, добре підготувавшись до нового сезону.
2022 г., 3 серпня, 22:53
Лука Дончич / Getty Images
Лука Дончич / Getty Images

Лука Дончич — один із найкращих гравців у всій НБА, і немає жодних сумнівів у тому, що він має потенціал отримати звання самого цінного гравця ліги за підсумками регулярного сезону.

У кампанії-2021/22 він зміг вивести Даллас у перший з 2011 року фінал Західної конференції, і зробив це, за великим рахунком, поодинці. Якби в нього поряд був другий гравець рівня Матчу всіх зірок, можливо, Мавс змогли б повторити шлях Дірка Новіцкі 11-річної давності.

Читайте також: На роздоріжжі: незабаром ЛеБрон зможе укласти новий контракт із Лейкерс

Однак одна річ, яку фанати помітили в Луці, полягає в тому, що він зазвичай вступає в сезон із невеликою зайвою вагою. Це призводить до суворого режиму тренувань, який повертає його в ігрову форму, через що словенець втрачає кілька місяців регулярки.

Схоже, що він засвоїв цей урок, оскільки недавня фотографія суперзірки Маверікс показує, що зараз він помітно скинув вагу, передає Rappler.

Потрапивши до НБА, Дончич виконав велику роботу. Після того, чого він досяг у минулому сезоні, майбутня кампанія буде дуже важливою, і Дончич готовий до цього виклику.

Що стосується шанувальників, то вони залишилися в захваті від того, яку форму набрав словенський захисник. У соцмережах люди почали давати свої прогнози на сезон, також вважаючи, що такий Дончич зможе поборотися за MVP регулярного сезону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK