Клівленд хоче отримати гравця Голден Стейт у наступне міжсезоння

Баскетболіст може повернутися до команди, яка його задрафтувала.
2022 г., 6 серпня, 15:08
Ендрю Віггінс / Getty Images
Ендрю Віггінс / Getty Images

Клівленд вибрав Ендрю Віггінса під першим номером драфта НБА 2014 року. На жаль, він так жодного разу і не зіграв за Кавальєрс. Тепер у нього буде можливість це виправити.

У той час як було багато розмов про те, що суперзірка Лейкерс ЛеБрон Джеймс ще раз тріумфально повернеться до свого улюбленого міста, інсайдер НБА Еван Даммарелл з Right Down Euclid повідомляє, що насправді вболівальники Клівленда повинні стежити за Віггінсом, який наступного літа стане вільним агентом.

"Кавальєрс уже деякий час виношують ідею повернути Віггінса в свої ряди, і Ворріорз, ймовірно, не можуть дозволити собі перепідписати його, враховуючи інші дорогі контракти у своїй платіжній відомості", - цитує слова Даммарелла ClutchPoints.

Невдовзі після драфту Кавс обміняли Віггінса в Міннесоту на Кевіна Лава. Це було в той же час, коли ЛеБрон повернувся до Клівленда після свого 4-річного перебування в Майамі.

Читайте також: Шакіл О'Ніл - про Дюранта: Запросивши обмін, він вибрав легкий шлях до чемпіонства

Віггінс, можливо, був найкращим захисником у складі Голден Стейт 2021–2022 років і допоміг їм вийти у фінал НБА 2022 року, де виграв своє перше чемпіонство. Після появи у плей-офф його вартість на ринку значно зросла.

Ворріорз хотіли б зберегти Віггінса, але в команді є молодий талант в особі Джордана Пула, який через рік також претендуватиме на новий контракт - ГСВ навряд чи потягне два подібні продовження.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK