"Всі хотіли б це зробити": Янніс розповів, за яку команду НБА він хотів би зіграти

Фанатам Мілвокі поки що не варто боятися, що грек піде найближчим часом.
2022 г., 16 серпня, 12:45
Янніс Адетокумбо / Getty/UEFA
Янніс Адетокумбо / Getty/UEFA

Готуючись до сезону-2022/23 років, Мілвокі є одним із фаворитів на перемогу в чемпіонаті, а дворазовий MVP Янніс Адетокумбо знову претендуватиме на звання Найціннішого гравця.

З Яннісом у якості головного героя Бакс зарекомендували себе як претенденти на титул на довгі роки. Однак останні коментарі "Грік-фрика" припускають, що він, можливо, не залишиться у Мілвокі назавжди.

Читайте також: Молодий талант Ворріорз став метою Орландо на міжсезоння 2023 року

На одному із заходів його запитали, чи готовий він грати за суперника з дивізіону - Чикаго. Шестиразовий учасник Матчу всіх зірок дав чесну відповідь, яка може змусити деяких уболівальників Бакс понервуватись.

"Я думаю, що будь-який баскетболіст, який відповість "ні" на це питання, буде брехуном", - цитує Янніса CBS Sports. "Це команда, яка виграла багато чемпіонатів, за яку виступав один із найбільших гравців в історії, якщо не найбільший".

"Тут і думати нема про що, всі хотіли б грати за Чикаго. Хто знає, що буде в майбутньому. Хто знає, що готує життя. Можливо, я гратиму за Чикаго. Але зараз я відданий Мілвокі".

На даний момент у Адетокумбо діє 4-річний контракт на 188,6 мільйона доларів, тож фанатам Бакс не варто переживати, що найближчими роками грек захоче змінити обстановку.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK