"Я розчарований": комісар НБА поговорить з Ірвінгом про ситуацію зі скандальним фільмом

Тема про антисемітський фільм, який Кайрі прорекламував, набирає обертів.
2022 г., 3 листопада, 18:35
Адам Сільвер / Getty Images
Адам Сільвер / Getty Images

Найгучніша тема у НБА - це не друга перемога Лейкерс поспіль, а реклама антисемітського фільму у виконанні Кайрі Ірвінга.

Ліга, профспілка баскетболістів і власник Брукліна Джо Цай - усі вже встигли засудити дії суперечливого розігруючого Нетс. Комісар НБА Адам Сільвер має намір зустрітися з гравцем наступного тижня, щоб обговорити ситуацію, що склалася.

"Кайрі Ірвінг прийняв необачне рішення опублікувати посилання на фільм, що містить глибоко образливі антисемітські матеріали", - цитує Сільвера офіційний сайт НБА.

"Хоча ми цінуємо той факт, що він погодився працювати з Брукліном і Антидифамаційною лігою для боротьби з антисемітизмом та іншими формами дискримінації, я розчарований тим, що він не приніс беззастережних вибачень і не засудив мерзотний і шкідливий контент у фільмі, який він вирішив оприлюднити".

"Я зустрінуся з Кайрі особисто наступного тижня, щоб обговорити цю ситуацію".

Читайте також: "Ні антисемітизму": профспілка баскетболістів виступила із заявою щодо ситуації навколо Ірвінгу

Після того, як його пост у Twitter став надбанням громадськості, Кайрі Ірвінг став на захист своїх дій, заявивши, що він не зробив нічого забороненого, оскільки пост був зроблений на загальнодоступній платформі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK