Відомий бренд взуття може підписати контракт із Ірвінгом після його розриву з Nike

Цілком можливо, що Кайрі незабаром знову укласти рекламний договір з виробником взуття.
2022 г., 11 грудня, 17:57
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Nike припинив співпрацю з Кайрі Ірвінгом після того, як розігруючий Брукліна потрапив у гучний скандал, пов'язаний з антисемітським фільмом.

30-річний баскетболіст втратив рекламний контракт, який приносив йому 11 мільйонів доларів на рік. До того ж було скасовано лінійку іменних кросівок Kyrie 8, а на всі попередні моделі Nike організував розпродаж.

У недавній грі проти Шарлотт Ірвінг вийшов у кросівках Nike, заклеївши логотип компанії, додавши кілька написів: "Логотип тут" та "Я вільний. Дякую, Господи... Я такий".

Засновник Nike Філ Найт заявив, що його компанія ніколи не повернеться до співпраці з гравцем. Цим має намір скористатися один із конкурентів.

За інформацією The Sports Rush, який посилається на інсайдера НБА Брендона Робінсона, New Balance роздумує про те, щоб запропонувати контракт Кайрі.

New Balance входить до п'ятірки найбільших спортивних брендів у світі. Головним обличчям NB у НБА є Кавай Леонард. Крім зірки Кліпперс New Balance пов'язаний з Дежонте Мюрреєм, Джамалом Мюрреєм і Заком ЛаВіном.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK