Гріна вилучили з матчу Сакраменто - Голден Стейт за брудний фол на Сабонісі

Литовець спровокував опонента на фол, який залишив команду суперника без лідера у захисті.
2023 г., 18 квітня, 17:35
Домантас Сабоніс / Getty Images
Домантас Сабоніс / Getty Images

Минулої ночі Сакраменто на своєму паркеті знову обіграв Голден Стейт (114:106), повівши 2-0 у серії першого раунду плей-оф Західної конференції.

Друга зустріч цих двох команд не обійшлася без скандалу. За 7:05 до кінця четвертої чверті бігмен Кінгз Домантас Сабоніс упав на паркет. Поруч із ним опинився форвард Голден Стейт Дреймонд Грін.

Сабоніс схопив Гріна за ногу, не давши тому побігти в атаку. Дрей вирішив звільнитися із захвату, наступивши Сабонісу на груди.

Але він зробив це так, що Домантас почав корчитися від болю, а судді після перегляду повтору вилуучили його з майданчика. При цьому вони не забули і про призвідника - Сабоніс отримав неспортивний фол першого ступеня, повідомляє офіційний сайт ліги.

Після матчу на пресконференції Грін заявив, що він лише хотів поставити кудись ногу і що він не може далеко її виставити, ставши в шпагат.

Пізніше у своїх соціальних мережах він опублікував фото, на якому Сабоніс тримає його ногу, із саркастичним підписом: "Тут немає нічого неправильного. Добротна баскетбольна гра".

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всього плей-офф НБА.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK