"Я нікого не поважаю, він старий": ролевик Мемфіса накинувся на ЛеБрона

Діллон Брукс зайнявся звичною для себе справою – трештоком.
2023 г., 20 квітня, 17:32
ЛеБрон Джеймс та Діллон Брукс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс та Діллон Брукс / Getty Images

Минулої ночі Мемфіс, граючи без Джа Моранта, обіграв Лейкерс (103:93) і зрівняв рахунок у серії першого раунду плей-оф Західної конференції.

Під час матчу трапилася словесна суперечка між ЛеБроном Джеймсом та Діллоном Бруксом. ЛеБрон набрав через Брукса досить легкі два очки, після чого Гріззліс узяли тайм-аут.

Після гри форвард Мемфіса заявив, що Джеймс сказав йому, що він "тупий" через те, що він заробив на ньому свій четвертий фол і гаркнув на нього у відповідь.

"Мені байдуже, він старий", - цитує Брукса ESPN. "Я чекав на це. Я чекав, що він почне робити це в четвертій, п'ятій грі".

"Він хотів щось сказати мені, коли я заробив четвертий фол. Йому варто було сказати це раніше. Але я люблю випробовувати долю. Я нікого не поважаю доти, поки вони не вийдуть і не наберуть на мені 40 очок".

"Я сказав йому: "О, нарешті ти хочеш поговорити". Після у нас почалась розмова. Я лише хотів дати йому зрозуміти, що він не може обіграти мене віч-на-віч. Він не грав проти мене до цього моменту. Потім його замінили, він втомився. Тож я зробив свою справу".

Читайте також: MVP, найвеличніший в історії та найбільш переоцінений: результати опитування гравців НБА

ЛеБрон Джеймс у цьому матчі набрав 28 очок і 12 підбирань при 12 з 23 кидків з гри. На рахунку Брукса 12 очок з реалізацією 5 із 14 кидків із гри.

Серія переїжджає до Лос-Анджелеса. Наступна гра відбудеться у ніч на неділю, 23 квітня. Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів плей-оф НБА.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK