Каррі різко висловився на тему дискваліфікації Гріна

"Шеф" нагадав, що Ворріорз не звикати виплутуватися зі складних ситуацій.
2023 г., 22 квітня, 12:50
Стеф Каррі / Getty Images
Стеф Каррі / Getty Images

Голден Стейт обіграв Сакраменто (114:97) у першому матчі на своєму паркеті, зробивши рахунок у серії плей-оф 1-2 на користь Кінгз.

Після поєдинку лідер "воїнів" Стеф Каррі прокоментував ситуацію навколо Дреймонда Гріна, який пропустив цю гру через дискваліфікацію.

"Серії плей-оф завжди супроводжують відволікаючі фактори і всілякий галас. У нас вийшов непростий старт, 0-2", - цитує Стефа Sports Illustrated.

"Ми хотіли повернутися додому з правильним настроєм та концентрацією, а потім нам повідомили, що Грін відсторонений. Це був важкий удар, але вчора на тренуванні у нас була хороша енергія, ми розуміли, яке перед нами стоїть завдання".

Джерело: Getty Images

"Ми також розуміли, що не можемо ніяк вплинути на ухвалене рішення, яке при цьому вважали неправильним, але перемога в третьому матчі давала шанс переламати хід протистояння, повернути його до баскетбольного русла, і саме про це нам увесь час говорив сам Дреймонд".

"Ми зробили те, що мали зробити. Кажуть, що у Дреймонда є певна репутація. У нас вона теж є – ми здатні повертатися у складних ситуаціях".

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів плей-оф НБА.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK