Каррі припустився грубої помилки, яка ледь не коштувала Ворріорз перемоги над Сакраменто

Через одну помилку "воїни" могли не зрівняти рахунок у серії, а програвати 1-3.
2023 г., 24 квітня, 10:47
Стів Керр та Стеф Каррі / Getty Images
Стів Керр та Стеф Каррі / Getty Images

Минулої ночі в рамках четвертого матчу першого раунду плей-оф Західної конференції Голден Стейт обіграв Сакраменто з рахунком 126:125.

Завдяки цій перемозі "воїни" зуміли зрівняти рахунок у серії (2-2), поступаючись у ході протистояння 0-2. Однак усе могло піти за іншим сценарієм.

За 40 секунд до кінця матчу за рахунку 126:121 на користь ГСВ Стеф Каррі потрапив під подвійну опіку на своїй половині майданчика. Щоб не втратити м'яча, він попросив у суддів тайм-аут.

Але проблема полягала в тому, що Ворріорз вже не мали тайм-аутів - Стів Керр витратив останній з них на невдалий челендж по фолу Кевона Луні. Реакція Керра чудово демонструє весь спектр його емоцій на той момент.

"Коли ми програли челендж, я не зрозумів, що у нас не залишилося тайм-аутів", - сказав Стеф після гри. Керр потім зізнався, що не повідомив своїх гравців, що у них більше немає тайм-аутів.

У результаті судді дали технічний фол та володіння на користь Кінгз, які за одну атаку скоротили відставання до мінімуму.

Фінальне володіння також було за Сакраменто, проте в обороні чудово відіграв Дреймонд Грін, який повернувся після дискваліфікації. Спочатку він став на шляху Де'Арона Фокса, потім завадив Гаррісону Барнсу закинути триочковий на перемогу.

Читайте також: Грін: Дискваліфікація НБА не змінить Дреймонда і те, як він грає

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів плей-оф НБА.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK