Промова Каррі, яка надихнула гравців Ворріорз на перемогу над Сакраменто

Стеф пообіцяв одноклубникам принести команді перемогу в обмін на їхню довіру.
2023 г., 2 травня, 18:37
Стеф Каррі / Getty Images
Стеф Каррі / Getty Images

У ніч на понеділок, 1 травня, Голден Стейт на виїзді обіграв Сакраменто (120:100) у сьомому матчі серії першого раунду плей-оф Західної конференції, завоювавши право зіграти у півфіналі.

Цей успіх був би неможливим без феноменального виступу у виконанні Стефа Каррі, який набрав рекордні 50 очок.

Як повідомляє The Athletic, перед матчем Стеф видав промову перед усією командою, що відбувається досить рідко, адже він вважає за краще говорити з гравцями віч-на-віч.

Згідно з численними джерелами, Каррі сказав команді, що вірить у них, що вони мають достатньо сил для перемоги. Натомість він попросив їхньої довіри. Він запевнив їх, що зможе перемогти, якщо вони всі довіряться йому.

Він благав їх відкласти убік всі свої почуття та зосередитися на єдиній місії (натяк на Джордана Пула, Джонатана Кумінгу та інших, які незадоволені кількістю ігрового часу, ролі у команді тощо).

Джерело: Getty Images

Усім, хто хотів зберегти колишні емоції, він сказав залишитися вдома. Всім, хто був готовий до відпустки, він казав не сідати на автобус до Сакраменто.

Але будь-кого, хто сідав до автобуса, Каррі сприймав як знак схвалення, що зобов'язує згоду на участь у місії. І якщо вони це зроблять, якщо вони сядуть до автобуса, він пообіцяв, що все вийде. З його грою, його вірою, їхньою солідарністю вони переможуть.

"У мене були мурашки по шкірі", — прокоментував промову Стефа Ендрю Віггінс. "Ні. Номер 30, він інший".

"Зараз він без причини нагадує людям, що у нього така ж перевага, як і в будь-якого іншого великого гравця. Mamba Mentality, все це л*йно", - заявив Пул. "Ось що робить його таким особливим. Можливо, його підхід трохи відрізняється від інших хлопців, але ми знаємо, що він убивця. Усі у світі знають, що він убивця".

У півфінальній серії плей-оф Голден Стейт зіграє проти Лейкерс. Перший матч серії відбудеться у ніч проти середи, 3 травня. Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів плей-оф.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK