НБА: Маямі в сьомому матчі знищили Бостон і вийшли в фінал

Завершилась неймовірна фінальна серія Східної конференції.
2023 г., 30 травня, 05:44
Бостон - Маямі / Getty Images
Бостон - Маямі / Getty Images

В Бостоні відбувся сьомий матч вирішальної серії Східної конференції, де місцеві Селтікс приймали Маямі Хіт і мали намір завершити свій неймовірний камбек.

Перші три поєдинки фіналу Сходу залишилися за Маямі, і коли здавалося, що підопічні Еріка Споельстри мають дотиснути суперника і виграти серію, Бостон зібрався і виграв три матчі поспіль і зрівняв рахунок. 

Подібний камбек стався вчетверте в історії, але жодного разу не було такого, що команда з 0:3 в серії робила 4:3 на свою користь. 

Джерело: Getty Images

Маямі знову грали без Кевіна Лава, виступаючи переважно з один великим - Бемом Адебайо, який в перші половині грав без замін до моменту, коли за 2 хвилини до перерви не отримав другий персональний фол.

Загалом стартові чверті залишилися за Хіт, які змогли отримати перевагу в першій, а потім ще трішки збільшити її в другій. На відпочинок команди пішли з різницею в цілих 11 очок на користь гостей.

Читайте також: розклад і результати плей-офф НБА

На старті другої половини у Бостона увімкнувся Деррік Вайт, який намагався скоротити відставання, але у Маямі знайшлась відповідь в обличчі Калеба Мартіна, який дозволив за всю чверть відіграти "зеленим" тільки одне очко.

Джерело: Getty Images

Але зусиллями все того ж Мартіна на старті фінальної чверті Маямі фактично закрив всі питання про переможця, коли в один момент перевага дійшла до 18 очок. Ситуація для Бостона ускладнювалась також і травмою Тейтума, який грав фактично на одній нозі.

Ближче до середини чверті різниця в рахунку досягала і 23 балів, що фактично перевело матч в режим догравання. В фіналі Маямі зустрінуться з Денвер Наггетс, які вже втомилися чекати свого суперника по фіналу. Перший матч пройде вночі 2 червня.

Результат 7-го матчу Східної конференції НБА

Бостон – Маямі 84:103 (15:22, 26:30, 25:24, 18:27)

Бостон: Браун (19 + 8 підбирань + 8 втрат), Уайт (18), Тейтум (14 + 11 підбирань), Смарт (9), Хорфорд (8 + 8 підбирань) – старт; Р. Вільямс (8), Г. Вільямс (3), Мускала (3), Хаузер (2), Корнет (0), Брогдон (0), Притчард (0).

Маямі: Батлер (28 + 7 підбирань + 6 передач), Калеб Мартін (26 + 10 підбирань), Адебайо (12 + 10 підбирань + 7 передач), Винсент (10), Струс (8) — Д. Робінсон (10), Лаурі (7 + 7 підбирань), Хайсміт (2), Йовіч (0), Юртсевен (0).

Рахунок в серії 3:4


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK