Говард хоче повернутися до НБА після виявленої "неповаги" з боку клубу з Тайваню

"Супермена" не влаштовує схема, за якою він отримуватиме зарплату наступного сезону.
2023 г., 12 червня, 17:31
Двайт Говард / Getty Images
Двайт Говард / Getty Images

Колишня зірка НБА Двайт Говард не стримав свого невдоволення контрактною пропозицією Таоюань Леопардс у тайванській лізі T1.

Як повідомляє BasketNews, нинішній клуб 37-річного центрового запропонував скоротити його зарплату на приголомшливі 65% у майбутньому сезоні.

"Мені запропонували контракт, який був на 65% меншим, ніж той, що вони дали мені вперше, коли я приїхав на Тайвань", - сказав Говард TVBS News.

"І я відчував, що це було дуже неповажно. Я відчував, що приношу користь команді. Я був дуже розчарований. Я відчував, що заслуговую більшого. Все, що я робив, було спрямоване на те, щоб представляти Леопардс з кращої сторони".

Джерело: Getty Images

Читайте також: МакГрегор двома ударами травмував маскота Маямі

Після цього Двайт заявив, що хоче отримати ще одну можливість у НБА. Він розповів про своє бажання приєднатися до Сакраменто у якості команди, якій він віддає перевагу.

Генеральний менеджер команди Чан Чієн-Вей заявив, що зарплата Говарда на наступний сезон визначатиметься з використанням нового методу розрахунку, який враховує бонуси за перемогу та програш, невиплати бонусів за пропуск ігор та фіксовану базову зарплату.

Чанг запевнив, що поки Говард бере активну участь в іграх і сприяє перемогам, поєднання бонусів і базової зарплати гарантуватиме, що його заробіток не впаде нижче за його попередню зарплату.

За даними cna.com.tw, ​​Говард заробив понад 1 мільйон доларів у минулому сезоні. За час свого перебування в Леопардс бігмен набирав у середньому 23.2 очка, 16.2 підбирання та 5.0 передач за 33.5 хвилини у 20 матчах.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Двайт Говард

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK