Порзінгіс не зіграє на чемпіонаті світу-2023 через травму

Бігмен Бостона разом із Яннісом Адетокумбо спостерігатиме за турніром із лазарету.
2023 г., 15 серпня, 23:54
Крістапс Порзінгіс / Getty Images
Крістапс Порзінгіс / Getty Images

Збірна Латвії буде змушена зіграти на своєму першому в історії чемпіонаті світу без своєї головної зірки Крістапса Порзінгіса.

Новачок Бостона у своїх соціальних мережах повідомив, що травма стопи не дозволить виступити йому на турнірі, який розпочнеться 25 серпня.

"Це складно, я відчуваю велику відповідальність перед собою і перед уболівальниками збірної Латвії, але прийнято рішення, що я не гратиму на чемпіонаті світу", - написав Крістапс.

"Після кількох тижнів відновлення та повторного МРТ-обстеження підошовний фасціїт стопи, як і раніше, заважає мені перебувати на паркеті в повній готовності".

"Це спільне рішення було ухвалено як медичним персоналом, так і тренерським штабом національної збірної, а також Бостоном - з порадами та думкою про те, що зараз необхідно продовжувати процес відновлення".

"Таке рішення прийняти непросто, але я обіцяю, що буду поруч і підтримуватиму команду, наскільки зможу. Наша земля - ​​Латвія!".

Нагадаємо, що майбутній чемпіонат світу з баскетболу також пропустить лідер збірної Греції Янніс Адетокумбо, який так і не встиг відновитися після операції на коліні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK