Екс-гравець Бостона та Орландо помер на 43-му році життя

Раптова смерть спортсмена, який, за словами його родичів, перебував у хорошій формі.
2023 г., 15 вересня, 08:58
Брендон Хантер / Getty Images
Брендон Хантер / Getty Images

Брендон Хантер, який деякий час грав за Бостон та Орландо, помер у вівторок, 12 вересня, у віці 42 років, повідомляє ESPN.

Його свекруха, Керолайн Клієт, сказала, що він знепритомнів під час занять гарячою йогою в Орландо. Однак причину смерті не було названо.

"Це була гаряча йога, і він займався нею регулярно", - сказала вона NBC News. "Наскільки нам відомо, він був у хорошій формі. Ми просто в шоці".

Хантер, який виступав на позиції форварда, чотири роки грав у стартовому складі Університету Огайо з сезону-1999/00 до сезону-2002/03.

Читайте також: Команда НБА отримає від міста нову арену за 900 мільйонів доларів

У 119 іграх за університет він набирав у середньому 16,9 очка, 9,3 підбирання та 2,1 передачі. Будучи на старших курсах, його цифри піднялися до 21,5 очка, 12,6 підбирання та 2,6 передачі за гру.

Селтікс обрали його в другому раунді драфту 2003 року (56-й пік). Хантер зіграв за Бостон 36 матчів (12 у старті) у сезоні-2003/04, набираючи в середньому 3,5 очка та 3,3 підбирання за гру.

У наступному сезоні він виступав за Меджик, де Брендон зіграв 31 поєдинок (усі з лави запасних), набираючи в середньому 3,1 очка та 2,2 підбирання.

Перед стартом сезону-2005/06 він підписав контракт з Мілуокі, але незабаром був відрахований і був змушений піти в команду з G-ліги. Після Хантер поїхав до Греції, де виступав за Панатінаїкос.

Повернувшись до США, він уклав контракт із Клівлендом, але знову був відрахований до старту сезону. І знову він вирушив за океан, встигнувши пограти в Італії, Пуерто-Ріко, Ізраїлі, Туреччині, Латвії, Німеччині, Франції та Уругваї, де й завершив кар'єру у 2013 році.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK