Чемпіона НБА звинувачують у сексуальному насильстві щодо чоловіка

При цьому Двайт Говард не заперечує, що вступав у статевий зв'язок із обвинувачем, запросивши ще й свого друга.
2023 г., 26 жовтня, 09:47
Двайт Говард / Getty Images
Двайт Говард / Getty Images

Чемпіон НБА 2020 року Двайт Говард заперечує звинувачення у сексуальному насильстві та нанесенні побоїв, висунуті проти нього в цивільному позові, повідомляє The Athletic. Він попросив суд відхилити позов.

Говард заявив, що вступав у "сексуальний зв'язок за взаємною згодою" з чоловіком на ім'я Стівен Харпер у своєму будинку в Джорджії в липні 2021 року.

Він визнав, що висловив зацікавленість у зустрічі з Харпером влітку в Атланті після того, як вони почали переписуватися, включаючи обмін відверто сексуальним контентом.

Харпер стверджує, що коли вони зустрілися в будинку Говарда 19 липня 2021 року і після поцілунку за взаємною згодою, прибув друг баскетболіста.

У своїй скарзі Харпер заявляє, що 37-річний центровий назвав свого друга людиною, "з якою він іноді займається сексом утрьох".

За словами Харпера, він сказав Говарду, що приходив до нього додому не для сексу втрьох, і запропонував піти. Однак гравець "запевнив Стівена, що йому не доведеться брати участь у сексі утрьох, і переконав його залишитися".

Джерело: Getty Images

Читайте також: НБА: Сакраменто Леня здолав Юту, Даллас зіпсував дебют Вембаньямі

Харпер стверджує, що Говард та інший чоловік почали вступати в статеві акти, і, незважаючи на те, що він повідомив про свою незгоду і прохання "зупинитися", Говард став словесно агресивним по відношенню до нього.

Чоловік заявив, що він "жахнувся", тому що був "замкнений" у спальні з тими, хто були "набагато більшими" за нього. Він також повідомив, що Говард погрожував йому завданням тілесних ушкоджень у разі опору.

У підсумку у своїй заяві Харпер написав, що Говард і другий чоловік зґвалтували його. Всі ці звинувачення баскетболіст заперечує, заявивши, що всі вони "погодилися торкатися один одного і вступати в сексуальний зв'язок за взаємною згодою".

Стівен Харпер повідомив про інцидент у поліцію у липні 2022 року. У заяві він окреслив Говарда як свого "колишнього хлопця". Жодних звинувачень пред'явлено не було.

Поліція повідомила, що вони неодноразово намагалися офіційно допитати Харпера з моменту, коли він повідомив про інцидент.

Однак ці спроби припинилися, коли в серпні вони надіслали йому листа з повідомленням, що справу буде припинено, якщо він не співпрацюватиме зі слідством. Відповідь від Харпера так і не надійшла.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Двайт Говард

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK