Голден Стейт прийматиме Матч всіх зірок 2025 року

НБА офіційно підтвердила місце проведення майбутнього зіркового вікенду.
2023 г., 7 листопада, 18:23
Стеф Каррі / Getty Images
Стеф Каррі / Getty Images

Національна баскетбольна асоціація на своєму офіційному сайті оголосила, що Матч усіх зірок 2025 року пройде на домашній арені Голден Стейт у Чейз Центрі, розташованому в Сан-Франциско.

Це буде третій випадок в історії, коли Ворріорз прийматимуть зірковий вікенд, і перший, коли він пройде в Чейз Центрі, який був відкритий лише у 2019 році.

Читайте також: Девіс не зміг дограти матч проти Маямі через травму

"Ми дуже раді провести свято всіх зірок НБА в районі затоки Сан-Франциско, де існує довга та легендарна історія баскетболу", - сказав комісар ліги Адам Сільвер.

"Я хочу подякувати Джо Лейкобу, Пітеру Губеру і всій організації Ворріорз за їх підтримку у поверненні Матчу всіх зірок НБА в затоку".

Зірковий віеенд пройде з 15 по 17 лютого 2025 року: першого дня відбудеться традиційний Матч висхідних зірок, наступного дня заплановані конкурси умінь, після чого на третій день пройде головна подія - Матч усіх зірок.

Нагадаємо, що цього сезону Матч усіх зірок пройде в Індіанаполісі. Причому нещодавно НБА вирішила повернутися до старого формату проведення головного зіркового матчу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK