Гравець Маямі став винуватцем аварії, що призвела до часткової ампутації ноги у потерпілого

Баскетболіст був звинувачений у "недбалому та халатному" водінні.
9 лютого, 16:06
Хейвуд Хайсміт / Getty Images
Хейвуд Хайсміт / Getty Images

Форвард Маямі Хіт Хейвуд Хайсміт був звинувачений у "недбалому та халатному" керуванні, що викликало автомобільну аварію, внаслідок якої постраждалому чоловікові частково ампутували праву ногу, повідомляє ESPN.

Сам баскетболіст внаслідок аварії не постраждав. За даними поліції, аварія сталася, коли 27-річний гравець їхав додому після перемоги Маямі над Орландо (121:95) 7 лютого.

Джеррі Діаніс, агент Хайсміту, у своїй заяві визнав факт аварії та травми чоловіка, назвавши це "нещасним випадком". Він сказав, що Хайсміт не вживав алкоголю чи наркотиків і не перевищував швидкості.

Однак згідно зі звітом про аварії, Хайсміт перевищив швидкість на 5 миль на годину (8 км/год), рухаючись зі швидкістю 45 миль на годину (приблизно 72 км/год).

Читайте також: Лейкерс представили статую Браянта, яка буде встановлена ​​біля арени

Хайсміт не зміг вчасно зупинити свою машину і врізався в автомобіль для інвалідів, за яким знаходився чоловік. Його доправили до лікарні у критичному стані. Крім часткової ампутації, у нього зламана ліва нога і, можливо, зламана ліва рука.

Звинувачення Хайсміта не вважають кримінальним, заявив представник поліції Маямі-Дейд. При цьому форвард пропустив домашній матч проти Сан-Антоніо (116:104) 8 лютого.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Маямі Хіт

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK