Суд відмовив чемпіону НБА у проханні закрити справу про зґвалтування чоловіка

Скандальна справа за участю знаменитого баскетболіста розглядатиметься й далі.
24 лютого, 14:05
Двайт Говард / Getty Images
Двайт Говард / Getty Images

Суд штату Джорджія відхилив клопотання адвокатів Двайта Говарда про відхилення позову, в якому стверджується про сексуальне насильство і завдання побоїв, повідомляє The Athletic.

Головна суддя Карла Е. Браун також опечатала речові докази, подані в грудні 2023 року, які, за твердженням адвокатів баскетболіста, містили "текстові повідомлення, що бентежать, відверто сексуального характеру".

"Суд не бачить жодної суспільної вигоди у залишенні цих текстів на виду, так що шкода приватного життя Відповідача (Говарда) явно переважує суспільний інтерес", - йдеться в постанові суду.

У позові, поданому в липні 2023 року, Стівен Харпер заявив, що він зазнав сексуального насильства з боку Говарда. Харпер також звинуватив чемпіона НБА 2020 року в "навмисному заподіянні емоційного страждання".

Читайте також: Новий Орлеан опублікував кумедне відео про журналіста у відповідь на критику Зайона

У жовтні Говард відкинув звинувачення, але при цьому зізнався, що у нього була "сексуальна активність за взаємною згодою" з Харпером.

У четвер, 22 лютого, адвокати гравця подали ще одне клопотання про винесення спрощеного судового рішення на його користь. Суд у цій справі не призначено.

Нагадаємо, що востаннє Двайт Говард грав у НБА у сезоні-2021/22, який він провів у складі Лейкерс. Після одного сезону за Таоюань Леопардс він приєднався до філіппінської команди Strong Group у січні цього року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Двайт Говард

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK