Чемпіонський перстень Кобі Браянта побив рекорд продажу на аукціоні

За "гайку", яка раніше належала батькові "Чорної Мамби", заплатили майже мільйон доларів.
3 квітня, 11:45
Кобі Браянт / Getty Images
Кобі Браянт / Getty Images

Минулими вихідними відбувся аукціон, під час якого на продаж був виставлений чемпіонський перстень легенди Лейкерс Кобі Браянта 2000 року.

Як повідомляє ESPN, "гайка" була продана на 927 тисяч доларів, що стало новим рекордом з продажу чемпіонських перснів НБА. За цей лот було зроблено 43 ставки.

Читайте також: Реджон Рондо оголосив про завершення кар'єри

Примітно, що свого часу "Чорна Мамба" подарував цей перстень своєму батькові Джо. Чемпіонство НБА 2000 стало для Кобі першим з його п'яти і першим в рамках трипіту.

Проданий перстень - ідентична копія тієї, яку вручили Браянту: на одній стороні вигравіровано "БРАЯНТ", він має той же розмір (11½), вагу (59,6 грама) та гравіювання.

Спочатку копія була продана у 2013 році за 173 тисячі. Але для минулого аукціону колишній власник надав перстень із листом від батьків баскетболіста, який підтверджує його автентичність.

Однак це не загальний рекорд всього спорту з продажу чемпіонського персня - цей рекорд, як і раніше, належить відомому голлівудському актору Чарлі Шину, який придбав чемпіонський перстень переможця Світової серії 1927 року Бейба Рута за 2,09 мільйона.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK