Лейкерс відкрили другу статую Кобі Браянта та його дочки Джанни біля домашньої арени

Дві із трьох статуй "Чорної Мамби" вже були встановлені біля Crypto.com Арени.
3 серпня, 09:46
Статуя Джанни та Кобі Браянт / https://x.com/Lakers
Статуя Джанни та Кобі Браянт / https://x.com/Lakers

У Лос-Анджелесі відбулася презентація другої статуї, присвяченій легенді Лейкерс Кобі Браянту, повідомляє ESPN.

Цього разу одного з найвидатніших баскетболістів в історії зобразили разом зі своєю донькою Джанною, яка також загинула внаслідок аварії вертольота 26 січня 2020 року.

Дата презентації (02.08.24) мала те саме нумерологічне значення, що й лютнева церемонія (08.02.24), яка також використовувала числа 8 і 24, під якими виступав Кобі. Другий номер належав Джіджі.

Меморіальна дошка на передньому плані статуї говорить: "Джанна Браянт, надихаюча ікона для дівчат у спорті" і "Кобі Браянт, гордий прихильник жінок у спорті".

Під цим написані слова Кобі: "Джанна - звір. Вона краща, ніж я був у її віці. У неї це є. Дівчата приголомшливі. Якби я міг, у мене було б ще п'ять дівчаток. Я батько дівчаток".

https://x.com/Lakers
https://x.com/Lakers

На презентації були присутні вдова "Чорної Мамби" Ванесса Браянт і три їхні доньки: Наталія, Б'янка та Капрі.

"Ми об'єднали два знакові моменти на майданчику. На обличчі Джанни чудова посмішка, а Кобі цілує її в маківку, надівши шапку Філадельфія Іглз, яку Джіджі подарувала йому на Різдво", - сказала Ванесса.

"На ньому також толстовка з капюшоном ЖНБА, яку він носив на паркеті під час гри з Джіджі. Кобі був першим гравцем НБА, який одягнув цю помаранчеву толстовку на велику гру, і це повинно було продемонструвати його підтримку мріям Джіджі та жінок у всіх видах спорту".

"Це був момент, який він розділив із Джіджі, і він завжди буде яскравим представленням руху до рівності, який завжди був таким важливим для нашої родини".

Читайте також: Гордон Гейворд оголосив про завершення кар'єри

На лютневій церемонії Ванесса Браянт розповіла, що на третій статуї буде зображений її покійний чоловік у формі Лейкерс під номером 24. Очікується, що вона буде відкрита під час наступного сезону.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK